tisdag 17 januari 2012

Mitt första syföreningsmöte

Jag har gått med i Husmorsskolans Nya Syförening, en cyber-syförening som verkar mycket trevlig. Jag har följt Majas blogg i ca ett år nu, och kände nu att jag ville gå med. Jag kan verkligen rekomendera att alla att göra ett besök på Husmorsskolans hemsida. Där hittar man massor av handarbete, mönster, recept och allehanda tips och matnyttiga idéer.

Mitt bidrag till detta syföreningsmöte blir en hundtröja som jag precis stickat färdig till min dotters lilla hund. Det var lite svårt att få till ett vettigt foto på den eftersom jag inte har någon modell att prova på. Men, men här kommer i allafall några bilder på tröjan, och så får ni använda er fantasi:-)
Mönstret hittar ni här.5 kommentarer:

 1. En Sådan skulle min lille hund Sture gillat! Varmt och gott! Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Mysig. Min Ebba (jack russel) skulle säkert trivas i en sådan. I alla fall tycker matte att hon borde det. Bra med länk till mönstret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket sammanträffande! Dotterns hund som ska få tröjan är en liten jack russel kille.

   Radera
 3. Så härlig! Det är verkligen något för min lilla tax, som inte gillar kyla. Var hittar man mönster till detta?
  Och välkommen till klubben, jag är också ny medlem!

  SvaraRadera
 4. Ja, den är verkligen jättemysig, jag blev riktigt nöjd med den. Mönstret hittar du på Drops Design, jag har gjorde en länk till mönstret. Du hittar den precis ovanför översta bilden på tröjan, klicka på "här".
  Jag får önska detsamma, verkar vara en del nya medlemmar nu. Verkligen roligt med en sådan här syförening och smidigt också, med tanke på att man själv kan bestämma när man kan gå på "syföreningsmöte":)

  SvaraRadera