tisdag 15 maj 2012

Syföreningstisdag

Så är det ännu en grå och ruggig dag, det är precis om om våren kom av sig. Men, men det är absolut inget att deppa över för då är det perfekt för alla sorters handarbete och inte behöver man ha dåligt samvete för att man sitter inne och kurar:).
För en del år sedan provade jag på "bandbroderi" vilket var väldigt roligt och mycket enklare än man vad det ser ut att vara. Konstigt nog, trots att det är både vackert , enkelt och relativt snabbt så verkar det inte ha slagit igenom något vidare. Kände nu att det skulle vara roligt att börja med något litet projekt och började titta runt lite på nätet. Tänkte att det borde ju finnas lite mer av sådant nu. Men tänk så fel man kan ha efter mycket letande hittade jag en, Kreativt Broderi  som verkar ha en hel del att välja på. Få se om det kan bli något litet projekt här framöver.


Till slut blev min lilla uggla klar som jag visade som ett påbörjat projekt för en tid sedan. En hel del annat har kommit emellan och då har "lilla ugglan" hamnat på undatag ett tag. Men nu är hon i alla fall klar och sitter i min skänk bland garner,sytråd och annat pyssel.


2 kommentarer:

 1. Du gör så fina handarbeten!

  Kram, hoppas vi ses snart!

  /Vanja

  SvaraRadera
 2. Tack!

  Det hoppas jag verkligen. Måste försöka få till det någon gång nu i sommar:)
  /Ullen

  SvaraRadera