tisdag 7 augusti 2012

Tisdag = Syföreningsmöte

Det var länge sedan jag deltog i något syföreningsmöte. Dels på grund av att jag inte haft något särskilt att visa upp (jag har flitigt stickat på barnkoftan hela sommaren så fort det funnits tid) och dels för att jag har haft fullt upp med arbete, barn och spenderat en hel del tid i trädgården mm, mm. Även om vädret inte alltid har visat sig från sin bästa sida så är det ju ändå sommar nu, och jag försöker vara ute i trädgården så mycket som möjligt. Många gånger i sommar har vi suttit med både jackor och filtar om oss och trotsat vädrets makter.Här är koftan jag håller på med, alla delarna är klara. Nu är det bara att sy ihop alla delar, sticka en halskant och sy knapparna, så är den klar. Jag återkommer med en bild när den är färdig.
Nu börjar jag riktigt längta efter att få börja något nytt projekt, jag har flera stycken som bara ligger och väntar.4 kommentarer:

 1. Ser ut att bli jättefin. Känner igen det där med att längta till nästa projekt innan det nuvarande är färdigt :)

  SvaraRadera
 2. Håller med om att du inte har det roligaste jobbet kvar... Men tänk vad fint det blir när det är klart!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Koftan ser fin ut! Det är så skönt att få avsluta stora projekt, att något man arbetat med så länge äntligen blir klart.

  SvaraRadera