tisdag 20 november 2012

Färdigstickade dockkläder - symöte

 
Så är det tisdag igen och därmed symöte. Förra tisdagen kunde jag tyvärr inte vara med på grund av att vi varken hade internet eller telefon, ett större fel fick vi till svar av Telia. Vi var utan detta i tre dagar, usch vad handikappad man kände sig. Det är lite skrämmande, att vi har blivit så beroende av att nätet fungerar. Fungerar det inte rasar allt ihop verkar det som. Nu är det i alla fall tillbaka och det känns skönt.
Jag har hunnit med att sticka ett litet set till dockan, bestående av klänning och mössa. Det gick rätt snabbt och lätt att sticka. Lite pillrigare var det att montera ihop klänningen. Men det blev rätt bra till slut. Har lovat att göra fler kläder till dockorna, så jag får titta lite i gömmorna bland mönster och garn och se vad det kan bli härnäst. Nu skall jag titta run på vad de andra i Husmorsskolans syförening har knåpat ihop under veckan som gått. Vill ni också titta så klicka här.


2 kommentarer:

  1. Ja visst blir man i blåsvädret när datorn inte fungerar...vi var utan modem i nästan en vecka puh...Fint du stickat. Önskar dig en fin vecka/Gela

    SvaraRadera