tisdag 24 januari 2012

Tisdag - syföreningmöte

Så är det äntligen tisdag och syföreningsmöte. Har verkligen sett fram emot det och se vad ni andra har gjort under veckan. Själv har jag ett litet vantprojekt på gång, ett par mycket enkla stickade babyvantar, som jag trodde jag skulle ha gjort på ett kick. Men icke, det har gått troll i min stickning. Har jag inte blivit upptagen av massa annat som måste göras så har maskor tappats, glömt bort att byta stickstorlek, upptäckte mystiska chokladfläckar som någon, utan att säga något lämnat efter sig osv... Men nu hoppas jag att det sista ska utan problem.
Efter dessa vantar har jag funderingar på att göra en virkad babyklänning, typ en lite gamaldags spetsklänning. Har letat lite på nätet men ej funnit något bra mönster, så är det någon som känner till var man kan hitta ett sådant mönster får ni gärna tipsa mig.
Ha nu en bra fortsättning på kvällen alla syföreningsvänner!

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Ibland går det troll i stickandet - har också varit med om otursförföljda projekt. Desto härligare när man avslutar dem sedan;)

  Här kommer ett litet tips på en virkad klänning som jag tycker är väldans fin: http://www.ravelry.com/projects/AliciaPaulson/open-crescent-set

  Alicia Paulson som har gjort det här "Alice i underlandet-setet" är en av mina favoritbloggerksor. Hon syr, stickar och virkar helt underbara kläder!

  Hälsningar från Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Det var ljuvligt söt klänning.

   Radera